Färja från Rethymno till Tinos

Rethymno Tinos-rutten går mellan Kreta och Kykladerna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Golden Star Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 9 timmar 20 minuter.

Färjetrafiken på Rethymno Tinos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Rethymno och Tinos

  • Golden Star Ferries
    • 2 avgångar per vecka 9 tim 20 min
    • Få pris

Guide till Tinos

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.