moby_lines_moby_drea

Moby Drea

Traffikeras av Moby Lines

Det lyxiga snabba kryssningsfartyget Moby Drea bär upp till 1900 passagerare och 500 fordon. Ombord hittar du en-suite hytter och sviter, en à la carte och restaurang med självservering, en pizzapoint, en pub, en swimmingpool, sittplatser lounge, en lekplats, ett panorama bar och mycket mer.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns 400 hytter med badrum (insides, utsides med havsutsikt). För de som föredrar att inte boka en hytt finns det bekväma sittplatser som man kan reservera.

Mat och dryck ombord

I à la carte-restaurangen kan ni få smaka rika rätter med Medelhavs smak eller så kan ni prova med självbetjäningsrestaurangen som erbjuder ett utbud av nyligen kokta rätter som även har en rolig barnmeny.

Äkta italiensk pizza finns på Pizzapoint och där det även finns en salong med glass.

Om ni vill ha en drink medan ni förbättrar er solbränna ska ni besöka Lido bar på soldäck. Vill ni ha en avkopplande kväll ska ni gå till den vackra panorama baren eller Amiral Pub.

Shopping ombord

ombord på Moby Drea i köpcentrum kan ni hitta ett urval av kläder, leksaker, kartor, tidskrifter, böcker och mycket mer.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Moby Drea har också en Gelateria, en simbassang med solarium och en show lounge.

Resa med barn

För barn kommer resa med Moby Lines vara en resa i en värld av fantasi, inte minst på grund av Looney Tunes branding och siffror som finns överallt ombord. Moby Lines har en dedikerad lekplats som de kallar "Barnensvärld". Ivideospelrummen sprudlar deet spel för äldre barn också.

Tillgänglighet

Om du kommer att behöva hjälp under resan måste du ange detta vid bokningen och se till att du ankommer till hamnen i minst två timmar innan avgången för att diskutera kraven med check-in personalen.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Moby Drea guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Moby Drea Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.