Tyvärr finns inte Fynshav - Böjden tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Fynshav - Böjden

Fynshav - Böjden rutten traffikerades av AlsFærgen, BornholmerFærgen & Scandlines.

Fynshav - Böjden rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Danmark och Danmark heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Genomsnittligt pris för Fynshav Böjden

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Fynshav Böjden-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Fynshav

Als är en dansk ö som ligger i Östersjön öster om Jyllandhalvön. Ön har en yta på 124 kvadratkilometer med en befolkning på cirka 51.000. Fynshav har massor med natur, och är ett paradis för naturälskare, och landet domineras av berg och skogar. Klimatet på ön är milt och detta har resulterat i tillväxten av exotiska växter, som inte finns någon annanstans i Danmark.

Färjerutten från Bøjden på Fyns västkust till Fynshav på ön Als, gör det möjligt att ta en genväg från Fyn till södra Jylland och Tyskland utan att behöva köra över Lilla Bältbron. Färjan avgår till Bøjden eller Fynshav varannan heltimme. Men på dagtid under sommaren traffikerar två färjor linjen med avgångar varje heltimme från Bøjden till Fynshav.

Guide till Böjden

Den lilla danska staden Bøjden, I Fynshavn, har en hamn som rymmer en blandning av små kommersiella fiskebåtar och fritidsbåtar. Området kring hamnen är där besökare kommer ofta umgås tillsammans med lokalbefolkningen. Fyn (Fyn) är Danmarks näst största ö, som ligger mellan Själland och Danmark fastlandet (Jylland). Besökare kan direkt se varför det kallas Danmarks trädgård ö, med sina mjukt böljande kullar, fruktträdgårdar, häckar och halmtak, korsvirkeshus bondgårdar.

Staden är ansluten till ön Als med en liten bilfärja som driver varje timme under dagen, med en överfart på cirka 45 minuter, och är en av de mest natursköna färjeöverfarter i Danmark. Korsningen är en trevlig genväg om rubrik till Tyskland från ön Fyn. Faciliteter ombord på färjan är begränsade, men inkluderar ett litet café där resenärer kan köpa mat och dryck.