Boka en färja från/till Böjden

Böjden färjehamn i Danmark förbinder Fynshav i Danmark med möjlighet att välja mellan upp till 12 överfarter per dag. Restiden för Böjden till Fynshav överfarten är 50 minuter och trafikkeras av AlsFærgen.

Böjden hamnkarta

Klicka här för karta

Böjden färjetjänster

 • AlsFærgen
  • 12 Avgångar per dag 50 min
  • Få pris

Böjden guide

Böjden (Bøjden) ligger i en vacker och fridfull naturområde i södra delen av danska ön Fyn som är omgiven av vattet Lillebælt, som har bra stränder, små städer och en härlig kraftig natur.
Staden är centralt beläget och ligger nära till aktiviteter, sevärdheter, naturområden och större städer. Det är den perfekta platsen för familjer, fiskare och naturälskare.
Shopping möjligheter i Böjden inte den bästa men bara 10 km från staden hittar ni den gamla trevliga staden Faaborg. Här hittar ni ett livlig shopping, små gator, konst och hantverkare, flera kulturella sevärdheter tillsammans med bra restauranger.
Ön är ansluten till ön Själland där ni hittar den danska huvudstaden Köpenhamn och fastlandet Jylland via broar.

Så här hittar du till Böjden hamn

 • Böjden Färjans hamnadress

  Bojden Landevej 49, Bojden, 5600, Fåborg

 • Böjden övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Böjden färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Böjden övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!