Turkey

Jämför färjor från Turkiet till Lesbos

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Turkiet och Lesbos som traffikeras av 1 färjerederi – Turyol. Ayvalik till Mytilene färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca Kort 1 timme 30 minut.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Turkiet Lesbos överfarten mellan Ayvalik och Mytilene, då frekvens och restid kan variera.

Turkiet-Lesbos-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Turkiet till Lesbos

Om Turkiet:

Turkiet är ett "eurasisk" land som är ligger i två olika världsdelar så som västra Asien och sydöstra Europa. Turkiet gränsar även till tre olika hav: Svarta havet som ligger norr om Turkiet, Egeiska havet ligger i väst och Medelhavet i sydväst.

Ett stort och varierat land har Turkiet otroliga landskap. Turkiet är känt som en stor destination att åka till för att få avkoppling men även för att upptäcka några av världens viktigaste fornhistoriska ting.

Som turistmål, är Turkiet verkligen en spännande blandning av väst och öst och landet fortsätter att växa i popularitet.

Om Lesbos:

Den gröna ön Lesbos är en grekisk ö som ligger i nordöstra hörnet av Egeiska havet och är en av de största öarna i Grekland.

Med ett milt Medelhavsklimat är Lesbos en av de soligaste av de grekiska öarna men ändå förblir ön orörda av massturismen.

Lesbos är den perfekta platsen att besöka för människor som vill uppleva det riktiga Grekland.