Jämför färjor från Polen till Bornholm
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Polen

På många sätt är Polen en av det nya Europas framgångssagor. Efter kommunismens fall gick landet från enpartistat till demokrati på rekordtid, och det tidigare kommuniststyrda landet reformerades och moderniserades på ett sätt ingen hade trott var möjligt före 1989.

Polen har genomgått genomgripande förändringar på alla plan, inte minst vad gäller arkitektur. Kommunisterans grå betongklossar samsas nu med de blänkande skyskrapor som pryder Warszawas stadssiluett. Att entreprenörskapet och företagarandan som kvästs under årtionden nu blommat ut syns på de många reklamaffischer och skyltfönster som kännetecknar fritt företagande.

Möten med lokalbefolkningen är vad som kommer att göra din Polenresa oförglömlig, så förbered dig på att golvas av den berömda polska gästfriheten. Småprat med en främling kan leda både till middag och att du blir presenterad för hela släkten. Och förbered dig på att få höra spännande berättelser om vodkan tas fram ur frysen...

Om Bornholm

Bornholm är en dansk ö i hjärtat av Östersjön, väster om Ertholmene öarna, nära Sveriges och Poles kust.

Den soligaste destination i Danmark har långsamt tempo, är färgstark och bördig, vilket gör det särskilt populärt bland konstnärer. Och med nästan 2000 soltimmar per år, är det en bra flykt ö , oavsett vilken årstid det är. Bornholm är också unik, både i dess kultur och landskap. Det är det enda stället i landet där man kan promenera längs branta kuster med vita stränder och har en stark tradition av konst och hantverk.

Med tanke på dess centrala läge i Östersjön, är Bornholm lättillgängligt med färja från några länder. Det finns många rutter att välja mellan, huuvida man seglar från fastlandet , Tyskland eller Sverige, drivs alla av en av de äldsta rederierna i Danmark.

Färjor från Polen till Bornholm

Kundtjänst

CSBannerText