Österrike

Såhär bokar du färjor från Österrike till Slovakien

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Österrike och Slovakien som traffikeras av 1 färjerederi – Twin City Liner. Wien till Bratislava färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca 1 timme 15 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Österrike Slovakien överfarten mellan Wien och Bratislava, då frekvens och restid kan variera.

Österrike-Slovakien-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Österrike till Slovakien

Om Österrike:

Republiken Österrike är en stat i Centraleuropa som gränsar till många länder: Tyskland, Tjeckien, Slovakien , Ungern, Slovenien, Italien, Schweiz och till sist Liechtenstein.
Österrike består till mesta dels av bergigt land på grund av sitt läge i Alperna. De centrala östra Alperna, Norra Kalkstens Alperna och södra Kalkstens Alperna ligger delvis i Österrike. Endast 32% av hela landet ligger under 500 m.
Huvudstaden Wien ligger vid floden Donau. Det finns mycket kultur, konst och musik att beskåda i staden då många olika kompositörer har verkar i staden, som Wolfgang Amadeus Mozart.
Förutom Österrikes idylliska charm är landet modernt, rent, effektivt och i högsta grad civiliserade med likformigt utmärkta turistanläggningar.