La Graciosa

Såhär bokar du färjor från La Graciosa till Lanzarote

Det finns för tillfället bara en rutt mellan La Graciosa och Lanzarote som traffikeras av 2 färjerederier – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. La Graciosa (Caleta del Sebo) till Orzola färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca 25 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här La Graciosa Lanzarote överfarten mellan La Graciosa (Caleta del Sebo) och Orzola, då frekvens och restid kan variera.

La Graciosa-Lanzarote-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från La Graciosa till Lanzarote

Om Lanzarote:

Kanarieön Lanzarote ligger ca 126 km utanför Afrikas kust och är den östligaste av alla Kanarieöar.

Liksom de andra Kanarieöarna har Lanzarote ett vulkanisk ursprung och många delar av ön verkar vara från en annan planet och beskrivs ofta som "lunar" eller "Martian".

Trots den vulkaniska naturen på ön har Lanzarote flera fantastiska vita stränder som de som finns på Playa Blanca och Papagayo.

Lanzarote har ett milt torrt klimat med genomsnittliga dagtid temperaturer från ca 21 ° C i januari till 29 ° C i augusti gör ön en perfekt året-runt destination.