Biosfera Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Biosfera Express

Biosfera Express är ett familjeägt rederi med bas i La Graciosa på Kanarieöarna, utanför Afrikas västkust, som erbjuder regelbundna överfarter till och från Orzola på ön Lanzarotes nordkust.

Biosfera Express har lång erfarenhet inom djuphavsfiskeindustrin och således gott om sjöfartsvana, så att du kan slappna av i vetskap om att du är i goda händer.

Tack vare de lyxiga höghastighetskatamaranerna och den kunniga besättningen är man alltid garanterad en trygg och behaglig resa. Fartygen rymmer 250 passagerare och ombord finns rymliga lounger, barer och musikanläggningar. Du kan till och med njuta av grillad fisk och skaldjur medan du beundrar utsikten ombord på färjan ‘Cap Menorca’.

Den andra färjan, 'Badia de Soller', har ett stort soldäck där man kan beskåda Kanarieöarnas vackra kustlinje.

Med directferries.se kan ni hitta Biosfera Express titabeller, resor och boka Biosfera Express biljetter. Vi jämnför också Biosfera Express med alternativa rederier.

Ombord Biosfera Express

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.