Gran Canaria

Såhär bokar du färjor från Gran Canaria till La Palma

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Gran Canaria och La Palma som traffikeras av 1 färjerederi – Naviera Armas. Las Palmas till Santa Cruz de La Palma färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 8 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Gran Canaria La Palma överfarten mellan Las Palmas och Santa Cruz de La Palma, då frekvens och restid kan variera.

Gran Canaria-La Palma-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Gran Canaria till La Palma

Om Gran Canaria:

Gran Canaria är den näst folkrikaste ön i Kanarieögruppen som ligger cirka 150 km utanför nordvästra Afrikas kust i Atlanten.

Gran Canaria är känd som en "miniatyrkontinent" på grund av det varierande klimatet och de olika landskap som finns med långa stränder och vita dyner med sand som gör en vacker kontrast med de gröna ravinerna och pittoreska byarna.

Gran Canaria är en strand-älskares dröm med en gemytlig atmosfär och taxfree-shopping. Men öns stärsta lockelse är dess underbara klimat som gör det till en idealisk destination året runt.

Om La Palma:

La Palma är den mest nordvästlig av alla Kanarieöarna och ligger ungefär 160 km utanför kusten i nordvästra Afrika.

Ön har många överraskande olika naturområden och har ett stabilt klimat med behagliga temperaturer under alla årstider.

Från en turists perspektiv är La Palma en lugn, oförstörd och fredlig ö där du kan njuta av en autentisk upplevelse.