Fuerteventura

Såhär bokar du färjor från Fuerteventura till Lobos ö

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Fuerteventura och Lobos ö som traffikeras av 1 färjerederi – Naviera Nortour. Corralejo till Lobos färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca 15 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Fuerteventura Lobos ö överfarten mellan Corralejo och Lobos, då frekvens och restid kan variera.

Fuerteventura-Lobos ö-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Fuerteventura till Lobos ö

Om Fuerteventura:

Fuertevenura är den andra största av spanska Kanarieöarna i Atlanten, som ligger nordväst om afrikas kust.

Förklarad som ett biosfärområde av UNESCO år 2009, är Fuerteventura välsignad med skärgårdens mest fantastiska stränder, ett grovhugget vackert landskap och över 3000 timmar av solsken varje år.

Det har också länge varit beundrad som en av de top destinationerna för besökare som är intresserade i kulturellt arv, tack vare dess stora nummer av årtals gammla herrgårdar och vackra kyrkor.

Fuerteventura har många hamnar längs med dess kust, vilket gör den till en ypperlig avgångspunkt för resten av Kanarieöarna. Dessutom, är rutterna drivna av en mängd utmärkta rederier, det är ingen brist på seglings alternativ.