Aegean Islands

Jämför färjor från Egeiska öarna till Samos

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Egeiska öarna till Samos. Färjorna förbinder för tillfället 3 Hamnar in Egeiska öarna med 3 Hamnar i Samos.Det finns ett kombinerat antal på upp till 11 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 7 ferry routes som traffikeras av 2 färjerederier där Hellenic Seaways & Dodekanisos Seaways är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca Kort 0 timme 45 minut (Karlovassi).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Egeiska öarna och Samos, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Egeiska öarna-Samos-färjekarta

Klicka här för karta

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna hittas i Egeiska havet, emellan södra och östra sidan av fastlandet Grekland och på västra sidan om Turkiet.

De vidsträcka område täcks av Egeiska öarna inkluderande Kykladerna, Dodekanisos, Kreta och Joniska öarna och Euboia. Ögruppen inkluderar några av de mest populära semester orterna till vilka hör Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos och Rhodes.

Egeiska öarna anses ofta ha huvud egenskaperna av den grekiska kulturen och traditionerna. Föutom den självklara attraktionen av solen och sanden, är kunder lockade av de traditionella byarna med förkalkade hus, likaväl de imponerande förhistoriska civilisationens monument.

Färjor är den huvudsakliga transportmetoden bland öarna och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt bland området.

Om Samos:

Samos är en grekisk ö i Egeiska havet, söder om Chios, norr om Patmos och Tolvöarna och ligger utanför kusten i Mindre Asien.

Samos har mycket grönska och fina stränder. Du kan även finna flera vackra arkeologiska platser att besöka.
Turisterna lockas hit av de utmärkta stränder samt den rikliga möjligheter för vandring, mountainbike och vindsurfing.