Egeiska öarna

Såhär bokar du färjor från Egeiska öarna till Samos

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Egeiska öarna till Samos. Det finns 2 färjerederier som tillsammans erbjuder 15 färjelinjer och förbinder till Fournoi till Pythagorio, Ayios Kirikos till Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Chios till Karlovassi & Vathi, Limnos (Myrina) till Vathi & Karlovassi, Mytilene till Vathi & Karlovassi, Fournoi till Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Vathi till Karlovassi, Ayios Kirikos till Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Evdilos till Karlovassi & Vathi, Fournoi till Pythagorio, Karlovassi & Vathi & Limnos (Myrina) till Vathi & Karlovassi

Den snabbaste rutten mellan Egeiska öarna och Samos är Vathi till Karlovassi med en seglingstid på ca 40 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Egeiska öarna-Samos-färjekarta

Klicka här för karta

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna hittas i Egeiska havet, emellan södra och östra sidan av fastlandet Grekland och på västra sidan om Turkiet.

De vidsträcka område täcks av Egeiska öarna inkluderande Kykladerna, Dodekanisos, Kreta och Joniska öarna och Euboia. Ögruppen inkluderar några av de mest populära semester orterna till vilka hör Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos och Rhodes.

Egeiska öarna anses ofta ha huvud egenskaperna av den grekiska kulturen och traditionerna. Föutom den självklara attraktionen av solen och sanden, är kunder lockade av de traditionella byarna med förkalkade hus, likaväl de imponerande förhistoriska civilisationens monument.

Färjor är den huvudsakliga transportmetoden bland öarna och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt bland området.

Om Samos:

Samos är en grekisk ö i Egeiska havet, söder om Chios, norr om Patmos och Tolvöarna och ligger utanför kusten i Mindre Asien.

Samos har mycket grönska och fina stränder. Du kan även finna flera vackra arkeologiska platser att besöka.
Turisterna lockas hit av de utmärkta stränder samt den rikliga möjligheter för vandring, mountainbike och vindsurfing.