Jämför färjor från Capraia till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Capraia

Capraia är det mest nordvästlig av de sju toskanska skärgårdsöarna , bildadts efter ett vulkanutbrott nästan 10 miljoner år sedan.

Tack vare dess skyddade nationalpark status, har Capraia ön ett oerhört rikt djurliv och stora områden av orörd, kuperad terräng. Det är också ett populärt vandringsmål och en av de bästa rutterna tar en genom de förstörda byggnader som används som en straffkoloni från slutet av 1800-talet fram till 1986, med fantastiska kust vyer längs vägen.

Kustlinjen har flera idylliska klippiga vikar med kristallklart vatten, och den viktigaste hamnen ligger före ett förödande 1500-talets slott som byggdes av Republiken Genua, så det finns gott om fascinerande historiska platser och pittoreska bakgrunder som hittas överallt .

Capraia ön ligger drygt 50 kilometer från den toskanska kusten, med frekventa överfarter som åker från byn Porto till Livorno på fastlandet , en stad känd för sina utmärkta skaldjur och renässans fästningar.

Om Italien

Av alla europeiska länder är Italien kanske det svåraste att klassificera. Det är en modern, industrialiserad nation. Med känsla för mode och stil då många designer ligger i täten med varje säsongs mode. Italien är också ett Medelhavsland med många fina kuster och stränder.

Italienarna är starkt familjeinriktade med betoning på de traditioner och ritualer i den katolska kyrkan som trots en växande skepsis bland landets ungdom dominerar fortfarande människornas liv i landet.

Italien blev bara en enad stat år 1861 och med ett resultat då italienarna ofta känner mer lojalitet till sin region än nationen som helhet - något som framtyder i köket, dialekter, landskapen och ofta varierande levnadsstandard. Det finns också naturligtvis landets enorma kulturarv - provinsenToscana har ensamt mer klassificerade historiska monument än något annat land i världen. Det finns stora rester av det romerska riket över hela landet och särskilt i huvudstaden Rom. Varje region behåller sin egen heliga konstnärlig tradition.

När ni åker till Italien måste ni prova de riktiga italienska matträtterna så som pizza och pasta!

Färjor från Capraia till Italien

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.