Jämför färjor från Bornholm till Polen
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Bornholm

Den danska ön Bornholm ligger 200 kilometer öster om Köpenhamn i Östersjön och är känd för att ha den soligaste klimatet i landet.

Lokalt kallas det "Östersjöns pärla", Bornholm är välsignad med ett av de finaste naturlandskapen i Skandinavien, omfattande sandstränder, dramatiska kritklippor och grönskande skogar. Här finns också pittoreska hamnar, väderkvarnar och fascinerande fästningsruiner .

På grund av sitt isolerade läge i Östersjön, är det ett bekväm transportsätt att resa med färja till de omgivande nordiska länderna. Bornholms största hamn ligger i Ronne på västkusten, där finns det många rutter som åker till fastlandet Danmark, Sverige och Tyskland, vilket gör det till en användbar portgång till Västeuropa också.

Porten betjänas av Route 38 från öster och Route 159 från norr, så det är inom räckhåll från de flesta platserna på ön.

Om Polen

På många sätt är Polen en av det nya Europas framgångssagor. Efter kommunismens fall gick landet från enpartistat till demokrati på rekordtid, och det tidigare kommuniststyrda landet reformerades och moderniserades på ett sätt ingen hade trott var möjligt före 1989.

Polen har genomgått genomgripande förändringar på alla plan, inte minst vad gäller arkitektur. Kommunisterans grå betongklossar samsas nu med de blänkande skyskrapor som pryder Warszawas stadssiluett. Att entreprenörskapet och företagarandan som kvästs under årtionden nu blommat ut syns på de många reklamaffischer och skyltfönster som kännetecknar fritt företagande.

Möten med lokalbefolkningen är vad som kommer att göra din Polenresa oförglömlig, så förbered dig på att golvas av den berömda polska gästfriheten. Småprat med en främling kan leda både till middag och att du blir presenterad för hela släkten. Och förbered dig på att få höra spännande berättelser om vodkan tas fram ur frysen...

Färjor från Bornholm till Polen

Kundtjänst

CSBannerText