Australien

Såhär bokar du färjor från Australien till Whitsunday Islands

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Australien till Whitsunday Islands. Färjorna förbinder för tillfället 3 hamnar in Australien med 2 hamnar i Whitsunday Islands.Det finns ett kombinerat antal på upp till 28 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 5 färjelinjer som traffikeras av 1 färjerederi där Cruise Whitsundays är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 30 minuter (Airlie Beach till Daydream Island).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Australien och Whitsunday Islands, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Australien-Whitsunday Islands-färjekarta

Klicka här för karta

Om Australien:

Australien är det sjätte största landet i världen, belägen mellan Stilla havet och Indiska oceanen.

Omringande den 35,000 km fastlands kusten hittas många öar inkluderande enorma Tasmania i södern och världskända, vackra Whitsundays i nordöst.

Med nästan alla store bosättningar belägna längs med kusten kan man hitta "hangouts" på stränderna, utmärkta skaldjur och trendiga konst scener i alla stora städer. Men det är inte allt, omfattande vildermarken väntar på dem som söker efter lugn och ro bort från de livliga turist "hotspots", och den är också hem för de spektakulära Ayers Rock, känd med dess ursprungliga namn "Uluru".

Som ett isolerat öland fransad av öar samt skärgårdar erbjuder Australien många inrikes färjerutter. Beroende på var du är längs kusten, räcker det med att ta en kort tur med färjan för att nå stora barriärrevet, Kangaroo Island, Tasmanien och många fler underbara destinationer.