Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays sköter färjetrafik mellan Whitsundayöarna vid Queenslands kust i Australien och de anordnar även prisbelönta ökryssningar. Rederiet är en del av Marine Tourism Holdings, som arrangerat kryssningar och resor i många år i Australien, Nya Zealand och Fiji. Cruise Whitsundays kör med sina moderna, specialbyggda fartyg mellan Airlie Beach och Shute Harbour på fastlandet till Hamilton Island och Daydream Island Resort flera gånger per dag.

Ombord de stora och bekväma skeppen finns rymliga och luftkonditionerade lounger, stora utsiktsdäck, bredbilds-tv som visar information om semesterbyarna och trakten, samt en bar med många olika sorters drinkar och snacks.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Cruise Whitsundays priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Cruise Whitsundays tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Cruise Whitsundays