Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays erbjuder en omfattande ösemesterort anslutningstjänst i Whitsundays och erbjuder konsekventa överfarter för dem som reser samt prisbelönta ökryssningar.

Cruise Whitsundays är en del av Marine Turism Holdings som har varit involverade i mycket framgångsrik maritim turismverksamhet från dagskryssningar till semesteranslutningar och erfarenheter under många år, inte bara i Whitsundays men också i Nya Zeeland och Fiji.

Med sina moderna, specialbyggda fartyg förbinder Cruise Whitsundays Airlie Beach och Shute Harbour på fastlandet med Hamilton Island och Daydream Island Resort och Spa.

Cruise Whitsundays är det största och mest bekväma fartyget i Whitsundays flotta och ombord hittar du rymliga luftkonditionerade lounger, stora utsiktsdäck, breda TV-skärmar med information om orterna och lokalområdena samt en bar som serverar ett komplett utbud av drinkar och snacks.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Cruise Whitsundays priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Cruise Whitsundays tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre