Vaasa

Så här bokar du en färja till Vasa

Med Direct Ferries kan du hitta en Färja till Vasa och snabbt och enkelt jämföra med andra seglingar till Finland eller grannländer för att försäkra dig om att du hittar den överfart som passar dig bäst.

Inte bara kommer du få ett pris på den segling du har valt, utan vi kommer också visa dig priser för färjor till Vasa runt din valda avgångstid och seglingar till alternativa destinationer för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din resa.

Det är väldigt enkelt att spara pengar på din resa till Vasa på directferries.se. Allt du behöver göra är att välja avgångsort, färjerutt, antal passagerare som ska resa till Vasa och klicka på sök.

Färjor till Vasa

Klicka här för karta

Färja till Vasa alternativ

Vasa färjetjänster

 • Wasaline Umeå till Vasa
  • 12 avgångar per vecka 3 tim 30 min
  • Få pris

Färja till Vasa recensioner

 • "Färja"

  Resan med bil flöt smidigt. Dock åt vi Skärgårdsbordet någon timme efter öppnande och då var stora delar av varmrätterna slut och påfyllning verkade det inte bli. Det fanns ingen att kontakta för att få mer. Troligen, min tanke, var att man höll på att förbereda nästa resas mat. Annars var det ok.

  'Roger' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "SUPERNÖJD"

  Trevlig personal , god mat då jag alltid äter buffen , går snabbt över till Wasa och tvärtom , ( lite dyrt med boxarna bara skulle räcka med 2 euro ) bra trubadurer ombord =)

  'Carina' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa"

  .

  'Anonym' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trygghet"

  Jag är så tacksam för sånt fint bemötande åt personal både på färjan och hamnen. Mitt blodtryck steg och mådde inte så bra. Fick fint bemötande och rullstol för att ta mig från färjan in till hamnen. Det var rent och snyggt i hytten och hela personal styrkan log och var trevlig. Jag kände mig trygg och tacksam. På Återseende

  'Kerstin' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre