Vaasa

Så här bokar du en färja till Vasa

Med Direct Ferries kan du hitta en Färja till Vasa och snabbt och enkelt jämföra med andra seglingar till Finland eller grannländer för att försäkra dig om att du hittar den överfart som passar dig bäst.

Inte bara kommer du få ett pris på den segling du har valt, utan vi kommer också visa dig priser för färjor till Vasa runt din valda avgångstid och seglingar till alternativa destinationer för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din resa.

Det är väldigt enkelt att spara pengar på din resa till Vasa på directferries.se. Allt du behöver göra är att välja avgångsort, färjerutt, antal passagerare som ska resa till Vasa och klicka på sök.

Färjor till Vasa

Klicka här för karta

Färja till Vasa alternativ

Vasa färjetjänster

 • Wasaline Umeå till Vasa
  • 11 avgångar per vecka 4 tim 30 min
  • Få pris

Färja till Vasa recensioner

 • "Finlandssemester"

  Trevlig personal,bra utbud i resturangen. Rena och fina toaletter. Liet mer bekvmäma stolar eller sittmöjligheter vore bra

  'Torsten' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidig väg till Finland"

  Att ta färjan från Umeå till Vasa är en smidig väg att komma till Finland, om man bor i Norrland. 4,5 timmar till sjöss varav sista timmen gick i en smal farled. Det är mycket grunt på finska sidan.

  'Anonym' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sittplatser"

  Jag tror att fåtöljerna var sköna? Men dom var få! Några stycken... Sen var det hårda stolar som gällde, och när dom var slut blev det golvet! Varför inte billigare pris på hytt så hade dom utnyttjats, antar att många står tomma, eller har jag fel? Eluttag när man sitter och äter skulle jag uppskatta, för ladd av mobilen.

  'Anonym' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Måltid på färjan"

  Hej!Vi tycker att det skulle finnas möjlighet att äta lunch på båten när båten går kl 08.00. Som förslag ex fisksoppa,köttbullar för barnen. Bästa alternativet är skärgårdslunch eftersom man startat ganska tidigt på morgonen. För övrigt tyckte vi att allt var bra .

  'Ingrid' reste med Färja till Vasa med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre