Umea

Så här bokar du en färja till Umeå

Med vår Färja till Umeå guide hittar du all information du behöver för att planera din färjeöverfart till Sverige.

Vårt unika jämförelseverktyg för färjepriser jämför många olika seglingsavgångar runt den tidpunkt du valt med alla tillgängliga färjerederier men också överfarter till andra destinationer i närheten av Umeå i en enkel och snabb sökning för att garantera att du har all information du behöver för att bestämma vilket alternativ som passar bäst!

Det är väldigt enkelt att spara pengar på din resa till Umeå på directferries.se. Allt du behöver göra är att välja avgångsort, färjerutt, antal passagerare som ska resa till Umeå och klicka på sök.

Färjor till Umeå

Klicka här för karta

Färja till Umeå alternativ

Umeå färjetjänster

 • Wasaline Vasa till Umeå
  • 12 avgångar per vecka 3 tim 30 min
  • Få pris

Färja till Umeå recensioner

 • "Utmärkt service"

  Reste med husbil och hund. Husbilen skulle backas in på färjan, osäker som förare bad jag personalen backa, inga problem. Fick en kod till hundsalongen, som hade burar,vattenskålar och sköna fåtöljer till oss.

  'Anonym' reste med Färja till Umeå med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Viken positiv överraskning "

  Har inte åkt linjen på över 25 år. Och allt visade sig vara toppen. Gott utbud av allehanda serveringar med gott om plats. Kommer göra om det.

  'Gunnar' reste med Färja till Umeå med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Semesterresa"

  Min särbo och jag färdades med bil. Vi lämnade hans födelsestad Vasa för att besöka min tidigare semesterbostad utanför Nordmaling. Resan var mycket behaglig. Vi hade även tur med vädret. Hade kanske hoppats att vi kunnat åka på förmiddagen. Nu kom vi fram mitt i natten. Härligt att både äta gott och även välja öl, vin eller sprit. Hoppas på fler avgångar i framtiden då vi kommer att färdas oftare över Kvarken.

  'Mona ' reste med Färja till Umeå med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Min recension"

  Färjan och överfarten var OK. Med tanke på färjans ålder så kan man inte begära att allt skulle vara perfekt. Personalen var vänlig, maten bra o god. Svensk service. Vi åker gärna igen. Har även rekommenderat denna tur till Sverige. Vi kommer från södra Finland.

  'Anonym' reste med Färja till Umeå med Wasaline

  Lӓs mer Läs mindre