Så här bokar du en färja till Larne

Med Direct ferries kan du jämföra alla färjor till Larne från Nordirland för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din överfart.

Vårt unika jämförelseverktyg för färjepriser jämför många olika seglingsavgångar runt den tidpunkt du valt med alla tillgängliga färjerederier men också överfarter till andra destinationer i närheten av Larne i en enkel och snabb sökning för att garantera att du har all information du behöver för att bestämma vilket alternativ som passar bäst!

Att hitta ett pris eller att göra en bokning kan inte bli enklare. Allt du behöver göra är att välja Larne rutt från menyn, antal passagerare och klicka på sök. Om du letar efter en Larne färjeavgång, var vänlig besök vår Larne-färja sida.

Färjor till Larne

Klicka här för karta

Färja till Larne alternativ

Larne färjetjänster

 • P&O Irish Sea Cairnryan till Larne
  • Avgår 7 gånger per dag 2 tim
  • Få pris

Färja till Larne recensioner

 • "Juli resa till Irland"

  Vi gillade vår resa över det Irländska havet. Hela processen gick bra med den vänliga personalen vid hamnen. Och barnen blev underhållna på färjan av personalen. Målade ansiktet osv.

  'Andrew' reste med Färja till Larne med P&O Irish Sea på European Causeway

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Helg"

  Det var den bästa överfarten till Irland någonsin. Framför allt för att havet var lugnt och att personalen var så hjälpsamma också. Vi uppgraderade till Club class och det var det värt. Underbart sätt att resa på. Fanns mcyket utrymme att röra sig på. KOmmer absolut åka med club class igen.

  'Marie' reste med Färja till Larne med P&O Irish Sea på Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Crirnrayn till Larne och tillbaka"

  Överfarten gick smidigt och men blev lite försenade. Köpte i baren och det gick lite långsamt. Servicen var inte så bra i baren. Det fanns inte så mycket att välja mellan i baren heller gällande maten. Annars var allting bra.

  'Anonym' reste med Färja till Larne med P&O Irish Sea på European Causeway

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sitt tillbaka och slappna av"

  Gillade att det var så eneklt att boka resa och vi bokade i tid från Troon till Larne. Personalen var trevliga och det var bra värde för pengarna. Faliciteterna var bra och allting hadeskyltar. Rekommenderar glatt Direct ferries igen. R.Wilson.

  'Anonym' reste med Färja till Larne med P&O Irish Sea på Express

  Lӓs mer Läs mindre