Så här bokar du en färja till Eckerö

Med Direct ferries kan du jämföra alla färjor till Eckerö från Åland för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din överfart.

Vår jämförelsefunktion gör det möjligt för dig att se Eckerö tidtabeller och färjepriser på alla möjliga rutter så du slipper kolla andra websidor.

Att hitta ett pris eller att göra en bokning kan inte bli enklare. Allt du behöver göra är att välja Eckerö rutt från menyn, antal passagerare och klicka på sök. Om du letar efter en Eckerö färjeavgång, var vänlig besök vår Eckerö-färja sida.

Färjor till Eckerö

Klicka här för karta

Färja till Eckerö alternativ

Eckerö färjetjänster

 • Eckerö Linjen Grisslehamn till Eckerö
  • 18 avgångar per vecka 1 timme 45 min
  • Få pris

Färja till Eckerö recensioner

 • "Eckerö "

  Kan inte uttala mig om catering, då vi inte åt på båten. Rent på toaletter, trevlig personal.

  'Anonym' reste med Färja till Eckerö med Eckerö Linjen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa "

  Hej ! Skulle boka om hemresan ,pågrundav sjukdom ,men fick ej tag på någon så det gick inte . Fick köpa en ny biljett hem .Tråkigt att behöva köpa dubbla biljetter.

  'Saritha' reste med Färja till Eckerö med Eckerö Linjen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sommarsemester"

  Semestern började med Eckerö Linjen! Vi har åkt med Eckerö Linjen flera gånger tidigare och har alltid varit nöjda! Enda litet förbättrings-önskemål: bättre möjlighet att ställa cyklarna på ett säkert sätt, med cykelställ där det dessutom går att låsa fast cykeln.

  'André' reste med Färja till Eckerö med Eckerö Linjen

  Lӓs mer Läs mindre
 • "oro inför resan"

  Jag bokade biljetten genom Direct ferries i stället för på Eckerölinjens hemsida. Jag blev orolig när jag inte kunde hitta någonting på nätet dom förklarade hur dessa (Eckerö linjen och Direct ferries) hängde ihop. Recensionerna för detta företag var urdåliga och jag blev mycket misstänksam eftersom det svenska språket på Direct ferries hemsida var så dåligt. Så, natten före avfärd ringde jag till internetbanken som rekommenderade att jag skulle spärra kortet, eftersom jag hade betalat med kortet och de skulle kunna dra samma summa flera gånger. Jag visste inte om vi hade en giltig biljett eller inte. Så, morgonen efter åkte vi iväg på vinst eller förlust. I Grisslehamn så de att det var vanligt att resenärer var förvirrade pga detta. Biljetten fungerade dock, vi hade ett bokningsnumret och vi kunde få våra boardingkort. Själva resan till Eckerö blev mycket fin och den rekommenderar jag verkligen. Men beställ biljett på Eckerö linjens hemsida! Direct ferries tar en ersättning för sitt jobb att boka biljetter, så det kostar mer att boka genom dem. Jag skulle önska att det går att hitta någon förklaring till att Direct ferries inte har något med Eckerö linjen att göra. De ordnar endast biljetter och tar lite betalt för det. Boka direkt på Eckerö linjens hemsida, så blir det enklare, särskilt om man har bil med sig.

  'Eva' reste med Färja till Eckerö med Eckerö Linjen

  Lӓs mer Läs mindre