Så här bokar du en färja till Amsterdam

Med Direct ferries kan du jämföra alla färjor till Amsterdam från Holland för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din överfart.

Inte bara kommer du få ett pris på den segling du har valt, utan vi kommer också visa dig priser för färjor till Amsterdam runt din valda avgångstid och seglingar till alternativa destinationer för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din resa.

Allt du behöver göra är att välja din avgångshamn för din resa till Amsterdam, välja antal passagerare som ska resa och klicka på sök!

Färjor till Amsterdam

Klicka här för karta

Färja till Amsterdam alternativ

Amsterdam färjetjänster

 • DFDS Seaways Newcastle till Amsterdam
  • 7 avgångar per vecka 15 tim 45 min
  • Få pris

Färja till Amsterdam (Ijmuiden) recensioner

 • "Rekommenderas"

  Vi hittade vår reseupplevelse positivt. Istället för alltid flyga beslutade vi att åka med färja , som har den första stora fördelen av att inte behöva hyra en bil . Våra barn älskade det och det finns massor att göra och att se mellan den tid fartygen avgår och man går till sängs. King Seaways var en bättre båt , det har också ( mer ) Commodore och även Commodore Deluxe hytter . Vi bokade en Commodore hytt som jag starkt kan rekommendera ! priset är inte så mycket högre än en vanlig hytt men det är rymligare , har prioriterad ombordstigning ( som är ett plus i tullen ) och det inkluderar frukost . Å andra sidan var vi på Princess Seaways som också var ok men såg lite mer sliten ut . Även om vi bokat månader i förväg , kunde vi inte få en Commodore Cabin . Frukosten är ganska dyr och inte speciell alls . Ta med egen mat för det är rätt så dyrt ombord.

  'Anonym' reste med Färja till Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekvämt och sprar tid"

  Enkelt att ta sig till färjan. Ren utrustning också. Både frukost och maten var i bra priser och gad. Bekväm resa och sprade in mkt bensin på det. Hade två meals, någon dricka och underhållning.

  'Goran' reste med Färja till Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Min nyligen gjorda resa från Ljmuiden från New Castle var bra på DFDS pricess. Det var en riktigt bra resa. Det enda var att när jag kom till incheckningen så var jag tydligen redan incheckad men det var jag inte men det löste sig. Hade en bra resa båda vägarna.

  'Maggie' reste med Färja till Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hollänska resa 2013"

  Åkte på resa till Amsterdamn med min familj för en lång semester. Färjan dit var utmäkrt. Den hade bra underhållning. Färjan var ren och personalen var trevliga. På hemvägen var det också bra - då hade vi en en-suite insides hytt och den var bra, men lite liten dock. Mat fanns ombord men det var väldigt dyr så om du kan, ta med dig egen mat. Kommer absolut åka med denna färjan igen.

  'Anonym' reste med Färja till Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre