Chania (Hania)
Milos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Chania (Hania) - Milos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Chania (Hania) till Milos

Chania Milos-rutten går mellan Kreta och Kykladerna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Minoan Lines. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Chania Milos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kreta till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Chania (Hania) till Milos?

  Färjeresan från Chania (Hania) till Milos tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Chania (Hania) till Milos?

  Priserna för färjan mellan Chania (Hania) - Milos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Chania (Hania) - Milos?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Chania (Hania) och Milos, dessa är
  • Minoan Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Chania (Hania) - Milos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Chania (Hania) - Milos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Chania (Hania) - Milos?

  Ja, mellan Chania (Hania) - Milos kan du resan utan bil med
  • Minoan Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Chania (Hania) - Milos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Chania (Hania) - Milos med
  • Minoan Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Chania (Hania) - Milos?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Chania (Hania) till Milos?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Chania (Hania) och Milos.

Guide till Chania (Hania)

Chania är en stad på den grekiska ön Kreta. Staden är belägen på den norra kusten av ön och ungefär 70 km väster om Rethymno och 145 km väster om Heraklion. Staden kan delas in i två delar: den gamla staden och den moderna, större staden. Den gamla staden ligger intill den gamla hamnen och dess huvudtorg (bredvid den västra delen av Kasteli) är Eleftherios Venizelos Square ("Syntrivani") och är hjärtat av turistaktiviteter i området. Den moderna delen av staden är där de flesta lokalbefolkningen bor och arbetar. Den är mindre traditionell än den gamla staden, men det finns fortfarande områden med charmig skönhet eller av något historiskt intresse. Den äldsta stadsdelen i den moderna staden, med anor från början av 1800-talet, är Nea Hora (som betyder "Nya staden" ), som ligger utanför den västra delen av den gamla staden.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus, till de cykladiska öarna Ios, Santorini, Paros, Naxos, Mykonos, Amorgos och Milos och även till alla Dodekaneserna och östra Egeiska öarna via en tredje ö. Både vanliga färjor och höghastighetsfärjor går till och från ön .


Guide till Milos

Den grekiska ön Milos är den mest västerländska ön i Kykladerna ögrupp. Den har cirka 5.000 invånare utspridda över 7 små städer (som Adamas Plaka. Milos är känd för de flesta som den plats där statyn av Venus eller Aphroditesom nu är i Louvren i Paris upptäcktes. Det är först nyligen som turismen har märkt de vackra stränderna i denna kykladiska ön, med dess klippor och sitt kristallklara vatten. Milos är också kallad "ön av färger" tack vare sina fantastiska skönhet av vulkaniskt ursprung.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus i Aten alla de kykladiska öarna Dodekaneserna och Kreta med färjor och höghastighets katamaraner. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar i Milos den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.