Bluebridge

Bluebridge är namnet på en populär och modern passagerarfärjeservice som drivs av Strait Shipping Ltd, och som förbinder Nya Zealands huvudstad Wellington med Picton i Marlboroughregionen tvärsöver Cook Strait.

Bluebridges kan skryta med att ha de allra bästa fartygen, båda är utrustade med design- och säkerthetsdetaljer och de erbjuder exceptionell bekvämlighet för passagerarna. Strait Feronia byggdes 1997 och har kapacitet för upp till 150 bilar och 400 passagerare. Innan det kom till Nya Zealand så genomgick fartgyget en renovering av de publika utrymmena för att leva upp till kundernas behov. Bluebridges nyare fartyg är The Straitsman, danskdesignat och byggd i Holland och sattes i trafik 2005. Det är känt för att vara det mest moderna och ekovänliga skeppet som seglar över Cook Strait.

Ombord på färjan hittar du ett antal aktiviteter och bekvämligheter såsom filmrum, tyst salong, familjerum, café och bar som erbjuder mat och dryck, WiFi och ett utsitksdäck där du kan se Nya Zealands bästa vyer under resan. Det finns också ett antal privata hytter tillgängliga, allt från singelhytt till familjehytt för de som önskar mer privatliv och lyx.

Färjeöverfarter mellan den norra och södra ön avgår upp till 4 gånger dagligen, året runt och tar 3 tim och 30 min. Upplevelsen av Nya Zealands spektakulära natur är nu endast är färjeöverfart bort med Bluebridge Ferries.

Använd directferries.se för att hitta Bluebridge tidtabeller, priser och för att boka Bluebridge biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Bluebridge med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Bluebridge rutter och hamnar

Alla rutter med Bluebridge

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer