Wellington
Picton
Färjor till Nya Zeeland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Wellington - Picton är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Wellington till Picton

Wellington Picton-rutten går mellan Nya Zeeland och Nya Zeeland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Interislander trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 3 timmar 30 minuter när Bluebridge servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 3 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 49 linjer att välja på vecka om du vill åka Wellington Picton-rutten mellan Nya Zeeland och Nya Zeeland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Wellington till Picton?

  Färjeresan från Wellington till Picton tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Wellington till Picton?

  Priserna för färjan mellan Wellington - Picton varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 203 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Wellington - Picton?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Wellington och Picton, dessa är
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Wellington - Picton?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Wellington - Picton, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Wellington - Picton?

  Ja, mellan Wellington - Picton kan du resan utan bil med
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Wellington - Picton?

  Ja, du kan resa med bil mellan Wellington - Picton med
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Wellington - Picton?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Vad är avståndet från Wellington till Picton?

  Det är uppskattningsvis 46 sjömil mellan Wellington och Picton.

Så tycker våra kunder om Färjor från Wellington till Picton

 • "Extraordinarie Boat trip"

  Very relaxing trip with fantastic view on both side of the sound. Plenty of space on the boat. Very friendly staff. When we left the ship all crew were lined up to say good bye. Has never happened on another boat. Perfect handling of luggage.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Wellington/ Picton"

  Maten var riktigt dålig. Bland den sämsta fish and chips jag ätit.

  'Kaiarahi' travelled on Kaiarahi

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Everythings good"

  Everythings good!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bluebridge wellington-picton"

  Trygg resa. Det var en lätt blåsig dag och det kändes av, båten gungade litegrann och både jag och min partner blev illamående, men det är väl individuellt. I övrigt ingen anmärkning. Cafe/resturang fanns på båten men ingen affär.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Wellington

Wellington är huvudstad på Nya Zeeland och är belägen på den sydvästra spetsen av Nordön, mellan Cook Strait och Rimutaka Range. Staden är den största tätorten på Nordön och har äran att vara världens sydligaste huvudstad av en suverän stat. Wellington har fått sitt namn från Arthur Wellesley, den första hertigen av Wellington och vinnare av slaget vid Waterloo. Hans titel kommer från staden Wellington i det engelska grevskapet Somerset. Wellingtons vackra naturhamn och gröna bergssluttningar prydd med differentierade förorter med koloniala villor är populär bland turister. Central Business District ("CBD") ligger nära Lambton Harbour, en del i Wellington Harbour syns tydligt på den västra stranden. Marken väster om detta stiger abrupt, vilket innebär att många förorter ligger högt ovanför centrum av staden. Populära turistattraktioner inkluderar Museum of Wellington City & Sea, Wellington Zoo, Zealandia och Wellington Cable Car. Kryssningsturismen upplever också en stor boom.

Wellington är Nordöns hamn för färjor till Picton på Sydön. Lokala färjor ansluter även Wellington centrum med Eastbourne, Seatoun och Petone.


Guide till Picton

Inbäddat i toppen av Queen Charlotte Sound i den vackra Marlborough Sounds är Picton möjligen Nya Zeelands mest vackra kuststaden. Den har ungefär en femtedel av Nya Zeelands kust vid sin dörr och det bästa klimatet i Nya Zeeland som omvandlar denna lilla fiskeby till en världsklass destination för internationella och inhemska besökare till Marlborough. Picton handlar om Marlborough Sounds med sin avkopplande ö -känsla, avskilda vikar och kristallklart vatten. Vattnet har en av världens bästa vatten för sina ständigt skiftande färger och dess marinor är en fantastisk bevis på vikten av båtar till denna charmiga byn vid vattnet. Regelbundna båtturer från Picton s vattnet bryggor kommer att ta besökarna till fantastiska platser i hela Queen Charlotte Sound.

Mellan öarna går färjor till och från Wellington anländer och avgår från Picton genom Marlborough Sounds. Merparten av den skyddade delen av sträckan är genom Tory Channel söder om Arapawa Island. Kåkstaden Waikawa är ett par minuters bilfärd från Picton. Waikawa har en av de största småbåtshamnar i Nya Zeeland.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.