Picton till Wellington färja

Picton Wellington rutten ansluter Nya Zeeland med Nya Zeeland och körs för tillfället av 2 rederier. Interislander service kör upp till 24 gånger per vecka med en resetid på runt 3 timmar 10 minuter när Bluebridge servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 3 tim 30 min.

Så det är kombinerat 45 överfarter som erbjuds vecka på Picton Wellington rutten mellan Nya Zeeland och Nya Zeeland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Picton - Wellington färjerederier

  • Interislander
    • 24 Avgångar per vecka 3 tim 10 min
    • Få pris
  • Bluebridge
    • 3 Avgångar per dag 3 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Picton Wellington

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Picton Wellington är en bil och 2 passagerare.

Picton guide

Picton är en stad i regionen Marlborough på Nya Zeeland. Staden ligger nära Queen Charlotte Sound, nära det nordöstra hörnet av sydön. Staden har fått sitt namn från Sir Thomas Picton, den walesiska militära medarbetaren till hertigen av Wellington. Picton är möjligen Nya Zeelands vackraste badort. Den stoltserar med en femtedel av Nya Zeelands kust vid sin dörr och det bästa klimatet i Nya Zeeland, som gör denna charmiga lilla fiskeby till en destination i världsklass för internationella och inhemska besökare till Marlborough.

Picton har med en avslappnade atmosfär, avskilda vikar och kristallklart vatten. Vattnet har en av världens bästa vatten som är känt för sina ständigt skiftande färger och dess marinor är ett fantastisk bevis på vikten av båtar för denna charmiga byn vid vattnet. Regelbundna båtturer från Pictons bryggor tar dig till fantastiska platser i hela Queen Charlotte Sound och bort till en värld där ljudet av sångfåglar, vinden och mjuka vågor som slår tillsammans med din båt blir din dags soundtrack.

Mellan öarna går färjor till och från Wellington där de ankommer och avgår genom Marlborough Sounds. Merparten av den skyddade delen av sträckan går genom Tory Channel, söder om Arapawa Island.

Wellington guide

Staden Wellington, huvudstaden på Nya Zeeland, ligger på den södra kusten av Nya Zeelands nordö och är den näst största staden på Nya Zeeland. Staden Wellington gränsar till en spektakulär hamn och erbjuder många enastående vyer, tillsammans med ett stort antal attraktiva viktorianska byggnader, som ofta är belägna på branta sluttningar och som fotograferas regelbundet. Wellington har många nationella skatter, och anses allmänt vara Nya Zeelands mest attraktiva storstad och är en viktig knutpunkt mellan både Nordön och Sydön, med regelbundna färjeöverfarter. Wellingtons många stränder och natursköna kuststräckor har länge lockat horder av besökare, som besöker staden för att sola, bada, snorkla och surfa. Eastbourne-området är bland de mest eftertraktade kustplatserna och vattnet där är generellt lämpligt för att bada i. Både Dagar Bay och Sunshine Bay är särskilt populära i Eastbourne.