anek_superfast_kriti_ii

Kriti II

Trafikeras av Anek SuperfastBari Korfu rutten

Under sommaren 1997 levererades Kriti II tillsammans med sitt systerfartyg Kriti I till Anek Lines efter att ha byggts i Japan. Kriti II har kapacitet för 1500 passagerare och upp till 719 fordon. Det finns många anläggningar ombord på Kriti II som hjälper till att underhålla dig under resan, allt från en måltid i någon av restaurangerna till slappna av i någon av barerna.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns 134 hytter med totalt 468 sängar, både utsides (med havsutsikt) och insides, alla med väckningsservice från receptionen om du så önskar. Det finns också 208 vilstolar tillgängliga att förboka och dessa finns i Kriti IIs lounger.

Ytterligare Faciliteter Ombord

WiFi finns på hela fartyget, det finns också ett internet café där du kan surfa på nätet från en dator. En bankomat finns också för de som behöver ta ut kontanter.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Kriti II guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Kriti II

anek_superfast_kriti_ii_2_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_bar_seating anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_view anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_wide anek_superfast_kriti_ii_buffet anek_superfast_kriti_ii_double_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_landing anek_superfast_kriti_ii_restaurant anek_superfast_kriti_ii_restaurant_2

Kriti II Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.