Aegeon Pelagos
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos är ett dotterbolag till det grekiska färjerederiet Anek Lines som erbjuder överfarter mellan öarna Kreta, Kykladerna och Tolvöarna, samt städerna Pireus och Heraklion.

Sedan 2010 har Aegeon Pelagos, eller Aigaion Pelagos som lokalbefolkningen kallar dem, trafikerat södra Egeiska havet och de ståtar med en flotta som består av åtta stora och moderna färjor som alla erbjuder förstklassiga faciliteter.

Ombord de moderna fartygen får du njuta av förstklassig service i lyxiga omgivningar medan du kryssar över till några av landets mest attraktiva öar. Du kan också välja mellan att koppla av i de eleganta hytterna, prova lokala rätter i restaurangerna eller lära dig allt om den grekiska vinkulturen i baren.

Att resa med Aegeon Pelagos och öhoppa mellan de historiska Dodekaneserna, de vildvuxet vackra Kykladerna och den fantastiskt unika ön Kreta har aldrig varit enklare.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Aegeon Pelagos priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Aegeon Pelagos tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.