COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Zeebrugge - Hull är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Belgien till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Zeebrugge och Hull

  • 7 Sailings Weekly 14 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Zeebrugge till Hull

 • "Hull , Zeebrugge färja"

  Jag och min fru åkte och färjeservicen var verkligen bra. Är alltid tacksam för P&O ferries service. Alltid felfri resa.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skön resa"

  Fräscht, trevlig båt. Jättefin hytt.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Problemfri resa"

  Utmäkrt och problemfritt. Prefekt för en semester.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa!"

  Min famlj åkte och så fort vi kom ombord kändes det som att vår resa hade startat. Det var verkligen en fantasiskt resa men bra faliciteter ombord och ser fram emot att åka igen.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Zeebrugge till Hull

Zeebrugge Hull-rutten går mellan Belgien och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 14 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Zeebrugge Hull-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Zeebrugge

Zeebrugge är en by och hamn som ligger vid kusten i Belgien. Byn ligger på Nordsjökusten och på grund av dess närhet till stora industristäder i Europa, och på grund av dess kommunikationer, har det blivit ett nav för trafik från alla håll. Zeebrugge är också Belgiens viktigaste fiskehamn och grossistfiskmarknaden som ligger där är en av Europas största. Hamnen var platsen för Zeebryggeräden den 23 april 1918, då den brittiska Royal Navy satte den tyska inlandsflottbasen vid Brygge ur funktion. Amiral Roger Keyes planerade och ledde anfallet som stormade de tyska batterierna och sjönk fartygen i hamnen för att blockera ingången till basen de sista sju månaderna av första världskriget

De flesta av de passagerarna som passerar hamnen njuter antingen av en lyxig kryssning eller överfart med färja till Hull och Rosyth i Storbritannien. I hamnen finns flera butiker, café och bekväma väntrum.


Guide till Hull

Kingston-upon-Hull eller bara Hull för kort, är en livlig hamn som ligger vid floden Hull och Humber Estuary. Den har fungerat som en inkörsport till hjärtat av England sedan romartiden. Den ursprungliga staden Hull är efter kung Edward I (1272-1307) bestämde han behövde en säker port för att leverera hans arméer som kämpade skottarna. Denna oas vid floden Hull monterad rollen perfekt, samt ha en blomstrande import / export.

Den moderna staden Hull är stor och full med shopping, enkelt med en kompakt layout bil finns parkeringsmöjligheter och bilfria gator som också är inställningen för levande utomhusunderhållning under våren och sommaren. En av landets mest spännande och natursköna köpcentrum är imponerande glastäckta Princes Quay som bokstavligen steg från vattnet att sväva ovanför prinsens Dock. Som en av områdets största shoppingcenter skickligt länkar den gamla och nya delar av staden vilket leder till hjärtat av denna historiska stad med vidsträckt utsikt över de föryngrad Docklands.