Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry erbjuder färjor till de populära Yaeyamaöarna i Okinawa Prefecture, Japan, och har sin bas på ön Ishigaki. De erbjuder utflykter i skärgården som är känd för sina vackra vikar och vita sandstränder.

Ögruppen får ett stort antal besökare varje år, så Yaeyama Kanko Ferry driver en bekväm tidtabell hela dagen och har en stor flotta bestående av fartyg som sträcker sig från stora lastpassagerarfartyg till mindre, snabbgående båtar, vilket innebär att det inte är någon brist på seglingsalternativ.

Under din överfart kan du koppla av i rymliga sittgrupper och stora soldäck, så att du kan beundra den vackra utsikten som skärgården har att erbjuda.

Med Yaeyama Kanko Ferry är några av landets finaste snorklings- och dykplatser bara en kort överfart bort, och med en säker och bekväm service i hjärtat av sin verksamhet, kan du vara säker på att din resa kommer att vara så stressfri som möjligt.

Med directferries.se kan ni hitta Yaeyama Kanko Ferry titabeller, resor och boka Yaeyama Kanko Ferry biljetter. Vi jämnför också Yaeyama Kanko Ferry med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Yaeyama Kanko Ferry rutter och hamnar

Alla rutter med Yaeyama Kanko Ferry

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer