TurboJet
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

TurboJet

Med över 50 års erfarenhet av skeppsfart är TurboJET den som leder marknaden för höghastighetsfärjor för passagerartransport i Hong Kong och Macau, och erbjuder dygnet runt-service till miljoner passagerare varje år.

Utöver förbindelsen mellan hamnen i Hong Kong och Macau så erbjuder TurboJET också ett flertal rutter i samarbete med Hong Kongs internationella flygplats, och utgör en smidig länk med många hamnar i Pearl River Delta genom cetrum av Skypier och förser passagerare med en snabb och enkel färjeservice.

TurboJET strävar efter att erbjuda den ultimata reseupplevelsen och ombord hittar du ett urval av sittplatser såsom ekonomi, super och premier grand, men också ett urval av mat, dryck och tax-freevaror.

Super class har flexibla och justerbara säten och i biljetten ingår en gratis måltid och tidningar, prioriterad avstigning och exklusiv användning av Super class väntrum.

Premier grand class erbjuder passagerarna högsta möjliga lyx och en varm måltid, vin och andra drycker ingår under din överfart, allt i en lyxig miljö.

TurboJETs stora flotta av höghastighetsfärjor inkluderar jetfoils och katamaraner som kan ta mellan 190 och 400 passagerare och seglar med en hastighet av upp till 45 knop.

Med directferries.se kan ni hitta TurboJet titabeller, resor och boka TurboJet biljetter. Vi jämnför också TurboJet med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.