Syros
Andros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Andros

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Syros och Andros. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Andros.

Tidtabeller Syros till Andros

Den tidigaste färjan mellan Syros och Andros avgår vanligtvis från Syros ca 19:00. I genomsnitt tar en överfart 3h 0m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 0m.

Färjepriser mellan Syros och Andros

Priserna på en överfast från Syros till Andros varierar oftast mellan 162kr och 524kr*. Genomsnittspriset är 309kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Andros är ca 95kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 256kr*. Genomsnittspriset för en bil är 538kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Andros och Syros?

Det är ungefär 31.3 miles (50.3km) eller 27.2 sjömil mellan Syros och Andros.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Andros?

Ja, med Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Andros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Andros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Andros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets mellan Syros och Andros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Andros Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Genomsnittligt pris 318 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 3h 0m
Första färjan 19:00
Avstånd 27 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Andros?

Färjeresan från Syros till Andros tar ungefär 2h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Andros?

Priserna för färjan mellan Syros - Andros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 16 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Andros?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Andros, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Andros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Andros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Syros till Andros?

Det är uppskattningsvis 27 sjömil mellan Syros och Andros.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Andros

Den grekiska ön Andros är en del av Kykladernas ögrupp och är ungefär 40 km lång och 16 km bred på det bredaste stället. Andros ligger ca 10 km från den sydöstra delen av ön Evia och 3 km norr om Tinos. Andros är den nordligaste ön i gruppen och har en stor marin tradition med ett riktigt vykortlandskap. Bortsett från sandstränderna finns klippiga kuster, bergskedjor omväxlande med bördiga slätter, frodig vegetation och rikligt flytande bäckar. Huvudstaden på ön, Hora (som betyder "kyrkbyn") är hem för kända grekiska kaptener och redare, och det är en märklig kombination av medeltida, neoklassisk och ö-stil tydlig i sina hus. Trappor, ett rymligt torg med träd, smala gator, märkliga kyrkor och museer, butiker, kaféer och restauranger spelar sin roll i skönheten i platsen. För att toppa allt, finns det ett frankiskt slott på en holme som är ansluten till huvudön med en välvd stenbro med anor från 1300-talet.

Ön är ansluten till hamnarna i Pireus och Rafina och även till de andra öarna i Kykladerna, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi och Amorgos.


Syros till Andros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 22/07/2024 och 2024-07-28


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SAOS Ferries 13:05 19:50 6 timmar 45 minuter Fre
SAOS Ferries 14:50 17:50 3 timmar Lör
Hellenic Seaways 19:00 22:00 3 timmar Tors

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.