Färja från Symi till Tilos

Symi Tilos-rutten går mellan Dodekanisos och Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Blue Star Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 25 minuter.

Färjetrafiken på Symi Tilos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Symi och Tilos

  • Blue Star Ferries
    • 1 avgång(ar) per vecka 1 timme 25 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Symi Tilos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Symi Tilos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Tilos

Det grekiska ön Tilos är en del av Dodekaneserna ögrupp i Egeiska havet Det är en lugn ö med få invånare som har behållit sin ursprungliga atmosfär Lokalbefolkningen lever traditionellt på fiske, vissa jordbruk och boskapsskötsel, och i viss mån turism Några talar engelska, andra inte, men de är vänliga och varma och vill göra att besökarna känna sig välkomna Det 1500: e århundradet klostret Agios Panteleimon överges, men värt ett besök, eftersom det är mycket vacker och har några intressanta ikoner inom den. Besökare bör också besöka Riddarnas slott, där riddarna av St John var baserade i den 15 århundradet Det finns många små kyrkor på ön, och kyrkan ärkeängeln Michael är förmodligen den mest kända och ligger i Megalo Chorio som En av de största attraktionerna på ön är parken i Tilos med många områden av fantastiska flora och fauna En annan är den grotta Charkadio där besökaren kan se lämningar från dvärgelefanter som bodde på ön 45000 år sedan Det fossila ben där först upptäcktes på 1970-talet