Seaworld Express Ferry

Seaworld Express Ferry är ett sydkoreanskt företag, baserat på sydkusten, som förbinder Mokpo, en stad i södra Jeolla-provinsen; hamnen i Haenam Usuyeung; och Jeju Island.

Seaworld Express Ferry erbjuder regelbundna rutter från fastlandet till landets största ö samt det mest populära inhemska destinationen, Jeju Island, de är också en av de mest frekvent använda färjeoperatörer i Sydkorea, speciellt under sommarmånaderna.

Företagets flaggskepp, Sea Star Cruise, är ett stort fartyg med ett inbyggt bageri, videospel arkad och karaoke rum, samtidigt som den ger spännande utsikt över Jeju då ön närmar sig från horisonten. Seaworld Express Ferry driver också en mindre katamaran som heter Queen Star 2, som erbjuder den snabbaste seglingen till Jeju, kompletterad med en rad moderna bekvämligheter och bekväma sittplatser. Och till sist, Santa Lucino, ett annat stort kryssningsfartyg, som kan skryta med massor av högkvalitativa hytter från familjeboende och Junior Suites till VIP-rum, samt massagestolar och ett seminar-rum.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Seaworld Express Ferrys tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Seaworld Express Ferry rutter och hamnar

Klicka här för karta

Alla rutter med Seaworld Express Ferry