Sealink Queensland

Sealink Queensland, som är från Australien, erbjuder en höghastighetslänk mellan Townsville och Magnetic Islands hamn i Nelly Bay.

Sealink Queensland är en del av Sealink Travel Group och en av Australiens mest dynamiska transportföretag, som förbinder världen med australiska bilder och landskap.

Med sin flotta av tre höghastighets katamaraner som kan ta upp till 300 passagerare, driver Sealink upp till 18 dagliga tur- och returöverfarter till Magnetic Island med en seglingstid från så lite som 20 minuter. Ombord på Sealink Queenslands katamaranfärjor, fördelade på tre nivåer, hittar du en bar, toaletter, luftkonditionering och ett soldäck.

Townsville är huvudstad i norra Queensland och en erkänd port till Stora Barriärrevet. Sealinks färjor avgår från Breakwater Terminal i Townsville, som betjänas av bussar, taxibilar och transferbussar och seglar till Nelly Bay Terminal på sydöstra Magnetic Island. Vid ankomsten till Nelly Bay Terminal kan passagerare boka en guidad tur, någonstans att bo och även hyra en bil på Sealinks kontor som ligger inne i byggnaden.

Lӓs mer Läs mindre