Sealink NZ

Sealink NZ betjänar inom Haurakigolfen i Nya Zeeland, och seglar till Waiheke och Great Barrier Island, öster om Auckland, landets huvudstad på Nordön.

De började som ett familjeföretag som heter SubritzykyLine år 1960, genomgick bolaget en ägarförändring och började arbeta under varumärket Sealink år 2005. De erbjuder en omfattande tidtabell till och från några av Auckland populäraste öar, Sealink NZ kör över ett dussin tjänster varje dag till Waiheke Island, i första hand med flaggskeppet, Seacat, och den enda året-runt-servicen till Great Barrier Island.

Seacat var specialbyggda för Waiheke Island korsningen, skryter med högsta klass säkerhetsteknik och är dekorerad helt i den traditionella, iögonfallande Sealink röda färgen. De återstående fartygen i Sealink NZ flotta inkluderar Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V och Seaway, den näst vanligaste färja. Varje fartyg har EFTPOS anordningar och fullt licensierade kaféer, så att man kan köpa förfriskningar ombord med lätthet.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Sealink NZ priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Sealink NZ tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Sealink NZ

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer