COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Saranda - Brindisi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Albanien till Italien

Rederier som åker mellan Saranda och Brindisi

    • 2 Sailings Weekly 8 hr 30 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 8 hr
    • Get price

Färja från Saranda till Brindisi

Saranda Brindisi-rutten går mellan Albanien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Red Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 8 timmar 30 minuter när European Ferries servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 8 timmar.

Det finns totalt 3 linjer att välja på vecka om du vill åka Saranda Brindisi-rutten mellan Albanien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Brindisi

Den italienska hamnstaden Brindisi ligger vid Adriatiska kusten i regionen Apulien i landet. Liksom många av de andra städerna på Puglia I adriatiska kusten, är Brindisi historia oupplösligt knuten till den mark som ligger över havet i öster. Tack vare sin stora naturliga hamn, staden har alltid varit och fortsätter att vara, en av Italiens viktigaste hamnar. Idag är det den viktigaste utgångspunkten för bilfärjor på väg till Grekland och på Balkan, men under grekiska och framför allt romartiden och under medeltiden, tjänade många andra ändamål. Det finns många saker att göra och se i staden inklusive Castello Svevo (eller slott Grande) och Aragonien slott. Den förstnämnda byggdes av kejsar Fredrik II och har en trapetsoid plan med massiva fyrkantiga torn. Den senare byggdes av kung Ferdinand I av Neapel i slutet av 1500-talet på S. Andrea ön som vetter mot stadens hamn.

Från stadens hamn går det färjor till destinationer inklusive Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos och Patras.