Färja från Sapri till Panarea

Sapri Panarea-rutten går mellan Italien och Eoliska öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Alicost. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 35 minuter.

Färjetrafiken på Sapri Panarea-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Sapri och Panarea

  • Alicost
    • 6 avgångar per vecka 2 tim 35 min
    • Få pris

Guide till Panarea

Den italienska ön Panarea är den näst minsta av de Eoliska öarna, en grupp av vulkaniska öar som är belägna utanför den nordöstra kusten av ön Sicilien. Det är nu ett populärt turistmål på grund av dess stränder och landskap, och är väl utrustade med faciliteter för en sådan liten ö. stranden för ön är på San Pietro på östkusten, och är en by med alla tjänster besökarna kan förvänta. Det finns också en liten hamn för fartyg, bärplansbåtar, fiskebåtar och fritidsbåtar. Bland stränderna i Panarea är Cala Junco, i södra delen av ön och är tillgängligt både till sjöss och till lands längs en väg som leder till stranden. Längs vägen till Cala Junco kan du också nå stranden i Cala degli Zimmari. Dessa är de enda två stränderna på ön nås landvägen.

Den lilla hamnen rymmer färjor som avgår till Napoli och Milazzo.