Rhodos
Naxos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Naxos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Rhodos och Naxos. Sträckan mellan Rhodos och Naxos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Naxos.

Tidtabeller Rhodos till Naxos

Färjor mellan Rhodos och Naxos avgår vanligtvis från Rhodos, ca 18:00. Överfarten tar ungefär 13h 0m.

Färjepriser mellan Rhodos och Naxos

Priserna på en överfast från Rhodos till Naxos varierar oftast mellan 663kr och 1340kr*. Genomsnittspriset är 1218kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Naxos är ca 663kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1164kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3951kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Naxos och Rhodos?

Det är ungefär 201.6 miles (324.5km) eller 175.2 sjömil mellan Rhodos och Naxos.

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Naxos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Rhodos och Naxos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rhodos och Naxos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Naxos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Rhodos och Naxos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Naxos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1259 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 13h 0m
Första färjan 18:00
Avstånd 175 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Rhodos till Naxos?

Färjeresan från Rhodos till Naxos tar ungefär 13h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Rhodos till Naxos?

Priserna för färjan mellan Rhodos - Naxos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 106 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Naxos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Naxos, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Naxos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Naxos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rhodos - Naxos?

Ja, mellan Rhodos - Naxos kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rhodos - Naxos?

Ja, du kan resa med bil mellan Rhodos - Naxos med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rhodos - Naxos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Rhodos till Naxos?

Det är uppskattningsvis 175 sjömil mellan Rhodos och Naxos.

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Naxos

Den grekiska ön Naxos ligger i Egeiska havet och är en del av Kykladerna ögrupp. Det är en ö av kultur, med många inslag av det klassiska Grekland tydligt närvarande. Under årens lopp har det utseendemässigt av Naxos har också starkt influerad av sina Byzantium, frank och venetianska förflutna, som alla har lämnat något helt unikt och annorlunda. Naxos har särskilt bördig jord och producerar enorma skördar av både oliver och vindruvor, och sin egen Naxian vin har blivit något av en specialitet för ön. Med charmiga bergsbyar, fantastiska stränder och oändligt grekisk solsken, är det lätt att se varför ön har blivit så populärt.

Det finns mycket mer till Naxos än sina stränder och kuster, med ett utbud av naturliga attraktionerna som ligger runt Hora historiska centrum, såsom dess venetianska borgen, och inom Tragaea regionen och dess otaliga charmiga byar. Filoti är den största av alla byar inom Tragaea och står vid sidan berget Zeus. En annan anmärkningsvärd bergsby på Naxos är Apiranthos, intill berget Fanari, där enkel grekisk arkitektur och en trio av museer väntar. Vandring är ett populärt tidsfördriv i bergen, med ett antal rekommenderade spår tillgängliga, passande alla förmågor.

Öns porten är också beläget i Chora. Från hamnen färjorna avgår i Pireus Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.