Rhodos
Heraklion
Färjor till Kreta
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Heraklion

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Rhodos och Heraklion. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Heraklion.

Tidtabeller Rhodos till Heraklion

Färjor mellan Rhodos och Heraklion avgår vanligtvis från Rhodos, ca 11:00. Överfarten tar ungefär 10h 30m.

Färjepriser mellan Rhodos och Heraklion

Priserna på en överfast från Rhodos till Heraklion varierar oftast mellan 312kr och 1854kr*. Genomsnittspriset är 1002kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Heraklion är ca 312kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 785kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3978kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Heraklion och Rhodos?

Det är ungefär 223.8 miles (360.2km) eller 194.5 sjömil mellan Rhodos och Heraklion.

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Heraklion?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Rhodos och Heraklion. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rhodos och Heraklion.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Heraklion?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Rhodos och Heraklion.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kreta
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Crete (Heraklion) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1029 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 10h 30m
Snabbaste seglingstid 10h 15m
Första färjan 11:00
Sista färjan 18:00
Avstånd 194 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Rhodos till Heraklion?

Färjeresan från Rhodos till Heraklion tar ungefär 12h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Rhodos till Heraklion?

Priserna för färjan mellan Rhodos - Heraklion varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 87 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Heraklion?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Heraklion, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Heraklion?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Heraklion, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Rhodos till Heraklion?

Det är uppskattningsvis 194 sjömil mellan Rhodos och Heraklion.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rhodos till Heraklion

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden på den grekiska ön Kreta och är en av Greklands stora tätorter. Stadens utveckling som inleddes i den 9: e talet och på senare gånger i kom det under arabiska venetianskt och ottomanskt styre; dess erövrare gav initialt det namnet Khandaq eller Handak som var skadad till Candia. Under de olympiska spelen 2004 staden Heraklion som en av de platser för fotbollsturneringen. Bland de mest populära sevärdheterna i Heraklion är fästningsmurar som avgränsar "gamla -". De första befästningarna byggdes av araberna och senare förstärktes av venetianarna på 15-talet. Från sju bastioner överlever endast Martinengo bastion i dag; där besökare hittar grav den berömda författaren N. Kazantzakis med utsikt över staden.

I den gamla hamnen (Venedig) bredvid finns den moderna hamnen kan besökarna se de välvda tarsanades där fartyg som används som ska byggas medan den västra sidan domineras av 16-talet Koule fästning. Heraklion är en viktig hamn för passagerarfartyg och last. Resenärer kan ta färjor och båtar från Heraklion till destinationer inklusive Santorini Ios Island Paros Mykonos och Rhodos. Det finns också flera dagliga färjor till Pireus-hamnen i Aten på det grekiska fastlandet.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.