Raja Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Raja Ferry

Raja Ferry är en thailändsk operatör som har tillhandahållit transport över Thailandsbukten sedan 1981, med färjor som trafikerar upp till 7 olika rutter, inklusive Donsak till Koh Samui, Koh Phangan till Koh Samui och Koh Samui till Surat Thani Airport.

Företaget har för närvarande en flotta på 14 fartyg och planerar att öka antalet fartyg i framtiden. Det största av dessa fartyg är R11, som kan transportera upp till 411 passagerare tillsammans med 80 bilar under en enda resa. Alla fartyg som drivs av Raja Ferries rymmer fordon och har ofta upp till 11 erfarna besättningsmän för att hålla dig säker under hela resan.

Raja Ferry är också stolta över säkerheten och har en rad nödutrustningar ombord på alla sina färjor, inklusive flytvästar, livbåtar och förbandslådor.

Directferries.se jämnför Raja Ferry tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Raja Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.