Färja från Rafina till Katapola

Rafina Katapola-rutten går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Cyclades Fast Ferries trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar 15 minuter när Golden Star Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 6 tim 15 min.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Rafina Katapola-rutten mellan Aten och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Rafina och Katapola

  • Cyclades Fast Ferries
    • 7 avgångar per vecka 6 tim 15 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 avgångar per vecka 6 tim 15 min
    • Få pris

Guide till Rafina

Rafina är en grekisk stad belägen på den östra kusten av Attika i Grekland. Staden och hamnen ligger vid Egeiska havets kust öster om Penteli bergen och nordost om Mesogaiaslätten. Aten ligger 25 km väster om Rafina som också ligger nära städerna Artemida och Nea Makri. På grund av sin närhet till Aten, kör många atenare ut från huvudstaden för att äta på fiskrestauranger som kantar Rafina inre hamn. Utanför varje taverna, visas fångsten från fiskebåtarna i närheten på bäddar av is.

Stadens hamn är den näst största av Attika, nästefter den i Pireus, men kommer förmodligen att ersättas av den i Lavrio, som för närvarande byggs ut. Från Rafinas hamn avgår färjor till den södra delen av Evia liksom de flesta av Kykladerna. Det går färjor och höghastighetsbåtar till öarna där de flesta av dem avgår på morgonen eller i slutet på eftermiddagen/början av kvällen. Vissa dagar finns även båtar som lämnar senare på runt 11:00.