Pythagorio till Patmos färja

Pythagorio Patmos rutten ansluter Samos med Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Dodekanisos Seaways. Det finns överfarter upp till 6 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme.

Pythagorio Patmos seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Pythagorio - Patmos färjerederier

  • Dodekanisos Seaways
    • 6 Avgångar per vecka 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pythagorio Patmos

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Pythagorio Patmos är en bil och 2 passagerare.

Patmos guide

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.