Färja från Pythagorio till Patmos

Pythagorio Patmos-rutten går mellan Samos och Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Dodekanisos Seaways. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 35 minuter.

Färjetrafiken på Pythagorio Patmos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Pythagorio och Patmos

  • Dodekanisos Seaways
    • 4 avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pythagorio Patmos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pythagorio Patmos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Patmos

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.