Färja från Pythagorio till Agathonisi

Pythagorio Agathonisi-rutten går mellan Samos och Dodekanisos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Dodekanisos Seaways. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 35 minuter.

Färjetrafiken på Pythagorio Agathonisi-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Pythagorio och Agathonisi

  • Dodekanisos Seaways
    • 1 avgång(ar) per vecka 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Pythagorio Agathonisi

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pythagorio Agathonisi-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Agathonisi

Agathonisi är den nordligaste ön i Dodekanesos ögrupp i Grekland. Ön har tre bosättningar, Aghios Georgios, Megalo och Mikro Chorio, som är kända för sin traditionella arkitektur och hus med vackra trädgårdar. Den lilla ön sträcker sig över en yta på 14 kvadratkm och har en kuststräcka på cirka 32 km och har 200 invånare. Agathonisi har ett riktigt viktig och känsligt ekosystem och tillsammans med dess närliggande öar, är det en del av Natura skyddade områden, som ett värdefullt skydd av sällsynta fåglar.

Resan till Agathonisi kan gå genom konventionell färja eller Highspeed färja beroende på dag, tid och rederiet du reser med. Om du väljer att besöka Agathonisi med den konventionella färjan kommer din passage tid kommer att vara mellan 8-11 timmar med en Highspeed färja beroende på hur många hamnar färjan stannar vid på vägen. Ön är också ansluten till öarna Patmos, Leros, Lipsi, Samos och Chios.