Prigradica
Korcula
Färjor till Kurcula Ö
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Prigradica Korcula

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Prigradica Korcula överfarter från Kurcula Ö snabbt och enkelt.

Se tidtabeller och priser för alla Prigradica till Korcula färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj Prigradica Korcula eller en alternativ färja till Kurcula Ö från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Prigradica - Korcula?

  0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Prigradica och Korcula, dessa är
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Prigradica - Korcula?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Prigradica - Korcula, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Prigradica - Korcula?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Prigradica - Korcula?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Prigradica - Korcula?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Korcula

Den kroatiska ön Korcula är en av de grönaste öarna i Adriatiska havet och är också en av de mest populära destinationerna i Kroatien. Liksom många av de kroatiska öarna, grekerna, som gav den namnet Korkyra Melaina eller "Black Korfu" för dess mörka och tät skog utseende, först bosatte Korcula. Själva ön är rik på konst och kultur, samt har vacker natur med många små och avskilda stränder och vikar, små och obebodda öar och hisnande vyer. Den största staden på ön som också kallas Korcula och är en typisk medeltida muromgärdade dalmatiska stad, med sina runda defensiva torn och kluster av röda tak hus.

Korkula Gamla stan är en medeltida muromgärdad stad placerad på en oval bit mark som skjuter långt in i Peljesac kanalen. Själva staden är full av smala gator som förgrenar ut ryggen på huvudgatan. Fiskbensform användes i Korcula Gamla Stan design för att minska effekterna av vind och sol och att förse sina invånare med skyddat och bekvämt boende. Arkitekturen i Gamla stan påverkas främst av venetianska renässansen, men det finns också några fina exempel på 1930-talet arkitektur.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.