Aten (Pireus)
Diafani
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Pireus till Diafani

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Pireus och Diafani. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Pireus och Diafani.

Tidtabeller Pireus till Diafani

Färjor mellan Pireus och Diafani avgår vanligtvis från Pireus, ca 18:01. Överfarten tar ungefär 16h 24m.

Färjepriser mellan Pireus och Diafani

Priserna på en överfast från Pireus till Diafani varierar oftast mellan 1091kr och 7494kr*. Genomsnittspriset är 3878kr*. De billigaste priserna mellan Pireus och Diafani är ca 552kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2291kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6252kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Diafani och Pireus?

Det är ungefär 282.0 miles (453.9km) eller 245.1 sjömil mellan Pireus och Diafani.

Kan jag resa med bil mellan Pireus och Diafani?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Pireus och Diafani. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Pireus och Diafani.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Pireus och Diafani?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Pireus och Diafani.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Athens (Piraeus) - Diafani Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 3822 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 16h 26m
Snabbaste seglingstid 15h 19m
Första färjan 18:01
Avstånd 245 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Aten (Pireus) till Diafani?

  Färjeresan från Aten (Pireus) till Diafani tar ungefär 21h 04m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Aten (Pireus) - Diafani?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Aten (Pireus) och Diafani, dessa är
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Aten (Pireus) - Diafani?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Aten (Pireus) - Diafani, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Aten (Pireus) till Diafani

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Aten (Pireus)

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Diafani

Diafani är en hamnstad belägen på den grekiska ön Karpathos, som ligger i den södra delen av Tolvöarnas ögrupp, mellan öarna Kreta och Rhodos. Karpathos är den näst största ön i Dodekaneserna och sträcker sig över en yta på cirka 300 kvadratkm. Ön är i allmänhet en bergig ö. Kali Limni är den högsta toppen på 1,214m över havet, fullt av vatten fjädrar, tallskogar, vingårdar, olivträd och andra fruktbärande träd. En populär attraktion på ön är stengrottor som är hem till sälen Monachus Monachus, och är förmodligen den enda plats där de kan hittas. Enligt mytologin Iapetos, son till Uranus och Gaia [Himmel och Jord] var dem de första invånarna på ön.

Ön kan spåra sin historia tillbaka till den yngre stenåldern när den först blev bebodd. Öns historia har en nära anknytning till Rhodos och resten av Dodekaneserna. Erövrarna som definierade öns karaktär var fransmän, turkar och italienare.


Aten (Pireus) till Diafani Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 25/09/2023 och 2023-10-01


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 18:01 09:20 15 timmar 19 minuter Tis
Blue Star Ferries 18:01 11:35 17 timmar 34 minuter Tors

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.