Aten (Pireus)
Anafi
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Pireus till Anafi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Pireus och Anafi. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Anek Lines, Blue Star Ferries & Sea Speed Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Pireus och Anafi.

Tidtabeller Pireus till Anafi

Färjor mellan Pireus och Anafi avgår vanligtvis från Pireus, ca 18:01. Överfarten tar ungefär 8h 4m.

Färjepriser mellan Pireus och Anafi

Priserna på en överfast från Pireus till Anafi varierar oftast mellan 1042kr och 3613kr*. Genomsnittspriset är 1989kr*. De billigaste priserna mellan Pireus och Anafi är ca 528kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1570kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4939kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Anafi och Pireus?

Det är ungefär 178.1 miles (286.7km) eller 154.8 sjömil mellan Pireus och Anafi.

Kan jag resa med bil mellan Pireus och Anafi?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries, Sea Speed Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Pireus och Anafi. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Pireus och Anafi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Pireus och Anafi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries, Sea Speed Ferries mellan Pireus och Anafi.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Athens (Piraeus) - Anafi Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Anek Lines, Blue Star Ferries & Sea Speed Ferries
Genomsnittligt pris 2037 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 8h 4m
Första färjan 18:01
Avstånd 154 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Pireus till Anafi?

Färjeresan från Pireus till Anafi tar ungefär 9h 39m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Pireus till Anafi?

Priserna för färjan mellan Pireus - Anafi varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 172 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pireus - Anafi?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Pireus och Anafi, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pireus - Anafi?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pireus - Anafi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Pireus till Anafi?

Det är uppskattningsvis 154 sjömil mellan Pireus och Anafi.

Så tycker våra kunder om Färjor från Aten (Pireus) till Anafi

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Aten (Pireus)

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Anafi

Den grekiska ön Anafi är en av Kykladerna ögrupp och är beläget öster om ön Santorini. Grekiska mytologin säger att Anafi, ett paradis av ren skönhet och "exotiska" stränder tvättas av kristallklart vatten, hade dykt upp från botten av Egeiska havet för att ge skydd åt argonaut. När ni kommer till bukten Ayios Nikolaos, kan du se en fantastisk Hora utspelas som i en amfiteater. Byggd på ruinerna av en venetiansk borg, är Hora en pittoresk bild av vitkalkade hus och smala stenlagda gränder. Det är denna bild som en gång hade inspirerat de hantverkare som lämnade sitt hem ö i Kykladerna för att bygga den natursköna bostadsområdet Anafiotika vid foten av Akropolis Rock i Aten, under 1860 till 1870-talet.

I den östra delen av ön ligger klippan Kalamos som är värt ett besök. Det är den näst högsta monolitiska kalkstenen efter Gibraltar och är ett måste för klättrare som kommer att njuta av utmaningen berget har att erbjuda. Även den gamla Apollotemplet i Anafian och klostret Zoodochos Piyi ligger vid foten av berget. För montör klättrare, finns en annan kloster på toppen av Kalamos. Där en hisnande utsikt över havet och de närliggande öarna kommer att vara en belöning för sin insats.


Pireus till Anafi Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 11:00 22:05 11 timmar 5 minuter Lör
Blue Star Ferries 18:01 05:05 11 timmar 4 minuter Tis

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.