Nisyros
Lipsi
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Nisyros till Lipsi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Nisyros och Lipsi. Sträckan mellan Nisyros och Lipsi trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Nisyros och Lipsi.

Tidtabeller Nisyros till Lipsi

Färjor mellan Nisyros och Lipsi avgår vanligtvis från Nisyros, ca 20:10. Överfarten tar ungefär 4h 8m.

Färjepriser mellan Nisyros och Lipsi

Priserna på en överfast från Nisyros till Lipsi varierar oftast mellan 194kr och 594kr*. Genomsnittspriset är 414kr*. De billigaste priserna mellan Nisyros och Lipsi är ca 207kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 414kr*. Genomsnittspriset för en bil är 870kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Lipsi och Nisyros?

Det är ungefär 50.1 miles (80.6km) eller 43.5 sjömil mellan Nisyros och Lipsi.

Kan jag resa med bil mellan Nisyros och Lipsi?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Nisyros och Lipsi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Nisyros och Lipsi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Nisyros och Lipsi.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Nisyros till Lipsi?

Färjeresan från Nisyros till Lipsi tar ungefär 4h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Nisyros till Lipsi?

Priserna för färjan mellan Nisyros - Lipsi varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 35 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Nisyros - Lipsi?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Nisyros och Lipsi, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Nisyros - Lipsi?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Nisyros - Lipsi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Nisyros - Lipsi?

Ja, mellan Nisyros - Lipsi kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Nisyros - Lipsi?

Ja, du kan resa med bil mellan Nisyros - Lipsi med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Nisyros - Lipsi?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Nisyros till Lipsi?

Det är uppskattningsvis 42 sjömil mellan Nisyros och Lipsi.

Guide till Nisyros

Nisyros är en grekisk ö som ligger i egeiska havet och är en del av Tolvöarnas ögrupp. Nisyros ligger mellan öarna Kos och Tilos. Öns kuster är i allmänhet steniga, men det finns också några sandstränder som huvudsakligen ligger på den nordöstra delen av ön. Vulkanen är aktiv (men har Inga utbrott), och röken kan ses vid kratrarna. Enligt den grekiska mytologin bildades ön när Poseidon skar av en del av Kos och kastade den på jätten Polybotes för att stoppa honom från att fly. Det gamla namnet på Nisyros var Porphyris. Gamla murar, beräknat från den 5:e århundradet f.Kr., en del av Akropolis på ön, finns nära Mandraki.

Färjor från Nisyros avgår vanligtvis till Pireus och de andra öarna i Dodekaneserna. Från Nisyros kan du också resa till Kykladerna och Kreta men vanligtvis via en tredje ö. Både konventionella och höghastighets färjor går till och från Nisyros, beroende på rutt och operatör.


Guide till Lipsi

Den grekiska ön Lipsi ligger i den norra delen av Dodekanesos ögrupp och är den största ön bland ett komplex av mindre öar och holmar, som är av stort miljöintresse eftersom de ingår i Natura-nätverket. Ön ligger mellan ön Patmos och ön Leros och var ursprungligen bebott under förhistorisk tid. Den moderna bosättningen grundades 1669 av finns en kretensisk som kallades Ilias. Ön Lipsi var officiellt förenat med Grekland 1948 och sträcker sig över en yta på 16 kvadratmeter/ Km med en kuststräcka på cirka 35 km. Sevärdheter på ön värda ett besök inkluderar kyrkan Agios Ioannis, Theo som ligger intill rådhuset och museet. I kyrkan kan besökare se ikonen för Panaghia i Mavri (Svart Madonna) som går tillbaka till omkring 1500. Det finns också Kyrko-Folklore Museum som innehåller några kyrkliga reliker och en liten arkeologisk samling, och slutligen den Panaghia av Haros, som ligger precis 1,5 km från Lipsi stad. Detta är den enda ikonen i Grekland, där Jungfru Maria avbildas håller den korsfäste Jesus i famnen istället för Jesusbarnet. Klostret och ikonen går tillbaka till 1600.


Nisyros till Lipsi Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 22:45 03:05 4 timmar 20 minuter Lör

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.