Naviera Nabia

Naviera Nabia är ett färjeföretag baserat i Ria de Vigos inlopp i nordvästra Spanien. De erbjuder regelbundna övefarter till öarna Cies och Ons som är kända för sin orörda terräng och rena sandstränder.

Med Rias Baixas regionens mest moderna flotta, bestående av en båt och två stora katamaraner, garanterar Naviera Nabia en bekväm och pålitlig färd varje gång. Ombord på deras fartyg hittar du sittplatser både inomhus och utomhus så att du kan njuta av den otroliga utsikten av havet under din kryssning, samt utmärkta toaletter och rymliga soldäck.

Ända sedan företaget startades 1998, har Naviera Nabia satsat på att erbjuda en förstklassig transportservice till sina kunder. De är stolta över sina innovativa idéer, och de strävar också ständigt efter att förbättra seglingsupplevelsen för semesterfirare som vill koppla av på några av landets mest fredliga öar.

Directferries.se visar jämnförelser med olika rederier med deras tidtabeller och priser i ett enkel sökning. Jämnför Naviera Nabia tidtabeller och priser nu med alla olika rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Naviera Nabia rutter och hamnar

Alla rutter med Naviera Nabia

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer