Naviera Nabia

Naviera Nabia är ett färjeföretag baserat i Ria de Vigos inlopp i nordvästra Spanien. De erbjuder regelbundna övefarter till öarna Cies och Ons, som är kända för sin orörda terräng och rena sandstränder.

Naviera Nabia är den mest moderna flottan i Rias Baixas regionens och består av en båt och två stora katamaraner. Ombord på deras fartyg hittar du sittplatser både inomhus och utomhus så att du kan njuta av den otroliga utsikten av havet under din kryssning, samt utmärkta toaletter och rymliga soldäck garanterar en bekväm resa varje gång.

Ända sedan företaget startades 1998, har Naviera Nabia satsat på att erbjuda en förstklassig transportservice till sina kunder. De är stolta över sina innovativa idéer och de strävar också ständigt efter att förbättra seglingsupplevelsen för semesterfirare som vill koppla av på några av landets mest fridsamma öar.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Naviera Nabias tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Naviera Nabia rutter och hamnar

Alla rutter med Naviera Nabia

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer