Mar de Ons
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Mar de Ons

Mar de Ons är den största färjeoperatören på den galiciska kusten i nordvästra Spanien och de erbjuder regelbundna överfarter från städerna Vigo, Cangas, Baiona och Panxón till öarna Ons, San Simon och Cies skärgård.

Mar de Ons grundades 1993 har sen dess blivit områdets ledande rederi. De transporterar över en miljon passagerare per år, 365 dagar om året. Idag kan de skryta med att vara den största och mest moderna flottan på den galiciska kusten med 10 stora katamaraner.

Varje fartyg är fullt utrustade med den senaste säkerhetsteknologin, rymliga utedäck, utmärkta toaletter och stora cafeterior som serverar ett brett utbud av förfriskningar.

Den kundservice som erbjuds av Mar de Ons har uppmärksammats av Rias Baixas Provincials turistväsende, som nyligen gav dem utmärkelsen "Commitment to Quality Tourism’" vilket innebär att du är garanterad en utmärkt standard på din resa till och från de vackra galiciska öarna.

Directferries.se jämnför Mar de Ons tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.