COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Paros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Kykladerna

Rederier som åker mellan Limnos och Paros

Färja från Limnos till Paros

Jämför och boka din Limnos Paros färjebiljett som seglar från Egeiska öarna till Kykladerna nu på [--Website--] och du kan spara pengar på din resa!

Använd vår Limnos Paros färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Kykladerna där seglingar på rutten Limnos Paros är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Limnos Paros online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Limnos Paros Tider & Priser och klicka på sök.

Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.